Aangenaam, Mendy Belgers

Mendy Belgers

Van oorsprong ben ik opgeleid als beroepskeuze-adviseur met als specialisatie psychodiagnostiek. Na het behalen van dit diploma ben ik steeds werkzaam geweest in het werkveld mens en arbeid. Ruim 25 jaar heb ik ervaring met het afnemen van tests en assessments en loopbaancoaching. Ik werkte voor diverse loopbaanadvies- en outplacementbureaus en onderwijsorganisaties en heb 10 jaar managementervaring.

Ik ben voortdurend bijgeschoold op het gebied van assessments, beroepskeuzetesten, loopbaancoaching en heb een testlicentie bij een testuitgever.

Momenteel werk ik naast mijn activiteiten voor Vitaaltalent ook bij een grote onderwijsorganisatie. Hier ben ik vooral bezig met de ontwikkeling van docenten  en medewerkers. Bij de Academie voor Midden Management werk ik als coach en adviseur voor (midden)managers.

Vanuit persoonlijke interesses ben ik me de afgelopen jaren meer op het fenomeen vitaliteit gaan richten. De wijsheid van je eigen lichaam gebruiken staat hierin centraal. Voor mij een heel natuurlijke combinatie met loopbaan- en talentontwikkeling. Je kunt immers pas volledig in je kracht gaan staan als je over voldoende levenskracht en energie beschikt, en als denken en voelen met elkaar in balans zijn. De bijscholingen die ik de afgelopen jaren op dit vlak heb gevolgd zijn:

  • Hartcoherentie
  • Kernreflectie
  • Neuro Emotionele Integratie NEI
  • Integra
  • Systemisch werken

Ik geniet er iedere keer weer van om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ander.

Wat cliënten over mij zeggen:
Heeft scherp oog voor kwaliteiten en talenten van mensen
In staat om snel tot de kern te komen
Men voelt zich gezien
Kan assessmentresultaten goed vertalen naar praktische mogelijkheden
Schept rust, ruimte en veiligheid
Communicatief sterk
Brengt humor in